Daar sta je dan

ds J. de Bruijn in een lege Ontmoetingskerk 

‘Corona’, het lijkt zo’n leuke naam maar niets is minder waar. Meer dan 100 kerkgangers bijeen? Niet aan beginnen! Wat doe je dan als predikant? Je verzorgt vanuit je eigen kerkzaal gewoon je eigen uitzending via de kerkomroep. Daarvan kunnen alle gemeenteleden gebruik maken. Vooraf zijn ze natuurlijk op de hoogte gebracht.

Ds. Job de Bruijn heeft op deze manier op zondagmorgen 15 maart om 10.00 uur een zeer actuele overdenking gehouden; een overdenking over dat wat dit virus met mensen doet. Tevens afgestudeerd aan het conservatorium op piano en zang, verzorgde theoloog De Bruijn de muziek voor deze overdenking zelf. 

Maar daar sta je dan; in je eentje midden in die grote zaal waar er wel 250 in kunnen. Hij is benieuwd naar het aantal luisteraars. Voor hen die het niet lukte, de kerkomroep bleek in het begin overbelast te zijn, de tekst staat op deze site. En als het door de overheid geadviseerde gedrag in deze periode wordt gevolgd, dan is er alle tijd om de overdenking van ds de Bruijn op ons gemak tot ons te nemen.   

LAATSTE VIER BERICHTEN