Klik hier om de inzendingen te zien.

Fotowedstrijd 2019

Wegens het grote succes in 2018, gaat de Werkgroep Communicatie u allen opnieuw uitdagen om in de zomervakantie de camera of het mobieltje te pakken om een unieke foto te maken en mee te dingen naar een van de drie magnifieke prijzen!

Het onderwerp voor dit jaar is ‘aan het werk in de kerk’. In deze fotowedstrijd is het de bedoeling dat de mens centraal staat. Maar houd wel rekening met de regels van privacy; vraag indien nodig toestemming!

In en voor de kerk in binnen- en buitenland wordt veel werk verzet door velen. Het zijn niet alleen predikanten, priesters, kosters, monniken en nonnen, maar ook de begeleiders van ouderen en jeugd, leden van zangkoren, muzikanten, kaarsen verzorgers, schoonmakers en tuinlieden. Laat vooral je fantasie werken en fotografeer op een verrassende manier een persoon aan het werk in de kerk en daarmee voor de kerk! Denk aan de monnik in Duitsland die zijn net gebrouwen biertje proeft, de priester die z’n administratie op orde brengt, de koster die de kaarsenhouders uitkrabt, de oude vrouw die op haar knieën de vloer dweilt in de kathedraal van Madrid, en veel meer. De jury zal kijken naar de voorstelling, de belichting en de toelichting!

De foto moet ingezonden zijn voor zondag 1 september. Het maximum aantal dat per fotograaf mag worden ingezonden is 3. Daaruit wordt dan ook door de jury gekozen. Precies zoals afgelopen jaar zullen de resultaten in de kerk worden opgehangen en zal na een kerkdienst een officiële uitreiking van de prijzen zijn!

Graag inzenden via de mail: nieuwsbox@pglaren-eemnes.nl of geven/sturen aan een van onderstaande leden van de Werkgroep Communicatie:

Job de Bruijn, Cees van Rijsdam, Ruud Ham, Frans Hagens, Klaas Stulp, Herman Docter, Henk Aertsen en Douwe de Joode

Wij verwachten heel veel leuke en boeiende foto’s en zijn zeer benieuwd!

Fijne vakantie!