Jeugd Alert stopt

Vanwege het geringe gebruik van Jeugd Alert, hebben de Jeugdouderlingen en de Werkgroep Communicatie besloten hiermee te stoppen. In 2018 is ermee begonnen. Jeugd Alert, wat was dat ook alweer?

Aandacht voor jongeren op belangrijke momenten in hun leven vindt als vanzelfsprekend plaats door ouders, grootouders of door anderen die jongeren een warm hart toedragen, maar ook de kerk de PGLE, wil jongeren die extra aandacht geven. Aandacht niet voor een verjaardag maar voor andere belangrijke momenten die veel betekenen in het leven van jongeren.

Hoe Jeugd Alert werkt? U als ouders, grootouders of andere betrokkenen bij  de jeugd, geeft dat belangrijke moment door aan Judith den Dunnen. Zij stuurt een passende kaart met een ‘hart-onder-de-riem-tekst’ in envelop namens de kerk naar de jongere(n). 

Ruud Ham had een mooie set kaarten ontwikkeld en Judith stond in de startblokken. Jeugd Alert heeft ondanks de fraaie flyer en de regelmatige  informatie in onder andere de Zondagsbrief, in totaal maar 12 acties opgeleverd. Natuurlijk behoeft niet ieder idee te slagen. Wel zullen wij blijven nadenken over nieuwe mogelijkheden om jongeren op een ludieke manier te bereiken!

Jeugdouderlingen en de Werkgroep Communicatie.