Kinderen in de kerk

Met heel veel plezier hebben we de afgelopen maanden elke week een envelop bij de kinderen thuis gebracht met daarin een verhaal en materiaal om zelf met het verhaal verder te gaan.

Nu zijn we heel blij te kunnen vertellen dat vanaf 6 maart zowel de oppasdienst als de kinderdienst weer open is voor alle kinderen.

Op 6 maart is er, net als andere eerste zondagen van de maand, godly play voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar. Dit keer van 10 uur tot kwart voor 11. De kinderen gaan dan niet eerst naar de kerk maar mogen meteen naar de ruimte komen waar godly play gedaan wordt. Voor de zegen gaan we met de kinderen naar de kerkzaal.

Op 6 maart worden er van half 12 tot half 2 liederen van Job de Bruijn gezongen. Kinderen zijn hier natuurlijk ook van harte welkom. De kinderliederen komen in het eerste uur aan bod. Bij binnenkomst is er koffie en thee met een broodje en voor de kinderen is er limonade. Graag van tevoren aanmelden bij Ytta Stulp: yttastulp@gmail.com

Op de tweede, derde en vierde zondagen is er kinderdienst. We beginnen in de kerkzaal en gaan daarna met het licht naar de bovenzaal. Voor het einde van de kerkdienst komen we terug in de kerkzaal.

Op zondag 3 april, van 10 tot 11 uur,  is er godly play voor (groot)ouders met (klein)kinderen samen. Iedereen die dit een keer met een of meer kinderen mee wil maken is dan van harte welkom. Ook mensen die niet gewend zijn om naar de kerk te gaan.

Vraag: We hebben dringend nieuwe mensen nodig die een keer per maand op de kinderen van 0 tot 4 jaar willen passen tijdens de kerkdienst. Je kunt voor informatie hierover terecht bij Joke Duurland en ook om je hiervoor aan te melden.

Contactpersoon voor de oppasdienst is Joke Duurland. Telefoonnummer: 06-46448086 Contactpersoon voor de kinderdienst is Geert-Jan Sollman. Telefoonnummer: 06-33779484 Contactpersoon voor godly play is: Marjolijne Yska. Telefoonnummer: 06-12624880