Klik op onderstaande button om de liederen te beluisteren via YouTube.

Van de bundel Laat de liefde je dragen is eind november 2022 een herdruk verscheen. De eerste druk was binnen een week uitverkocht.

Laat de liefde je dragen bevat liederen voor het dagelijks leven. In de bundel tref je teksten, melodieën en begeleidingen aan. Job de Bruijn (theoloog en musicus) schreef ze in de afgelopen jaren.

De liederen sluiten aan bij levensmomenten en levenservaringen. Natuurlijk zijn ze om te zingen. De teksten kun je ook gewoon lezen, voor jezelf of voor een ander, in  samenkomsten of thuis, bij een zieke, als je een kind naar bed brengt, aan tafel zit of woorden zoekt ter bezinning.

Laat de liefde je dragen is geschreven als handreiking voor iedereen: voor wie vertrouwd is met geloven, maar ook voor wie dat niet (meer) is.

U kunt de bundel kopen bij de Larense Boekhandel of bij Internetboekhandel Scrinium. Bestellen via de website: https://www.scrinium.nl (betaling via IDeal) of via e-mail: info@scrinium.nl. Vergeet niet het adres te vermelden waar de bundel naartoe moet worden gestuurd.

De bundel kost € 15,00. Verzend- en verwerkingskosten bedragen € 4,50.