Ook dit jaar weer een zomerfotowedstrijd

De Werkgroep Communicatie (WGC) organiseert ook in 2022 weer een zomerfotowedstrijd. Het is een lustrum, de vijfde keer! Vorig jaar was het thema ‘beweging’ en dat bleek een niet eenvoudige opdracht te zijn. Toch waren er weer voldoende inzendingen om de drie prijzen, die ook nu weer te winnen zijn, uit te reiken. 

Het thema is: vrijheid. Dit onderwerp krijgt een extra lading door de oorlog in Oekraïne maar ook door het besef hoeveel mensen in deze mooie wereld niet in vrijheid kunnen leven. Maar vrijheid is natuurlijk ook op andere manieren in beeld te brengen dan de link naar een oorlog of onderdrukking; kijk vooral ook naar de vrijheid om je heen!

Pak de camera of je mobieltje, ga op stap, leg vast en zorg ervoor dat jouw mooiste foto vóór 1 september bij ons is via nieuwsbox@pglaren-eemnes.nl Niet meer dan 1 foto inzenden. Wij zijn benieuwd en wie weet zijn er ook dit jaar weer foto’s bij die geschikt zijn voor de volgende 40 dagen kalender! Heel veel succes en geniet, lekker zonder corona, van je vakantie!

Leden WGC
mei  2022