Wat kunnen we nog meer doen

Enkele weken geleden vroegen we u of we naast de (vele) activiteiten die in de afgelopen periode zijn ontplooid er wellicht nog andere dingen zijn die we kunnen doen. Er zijn enkele reacties binnengekomen die we u niet willen onthouden. Het zijn allemaal activiteiten die u zelf kunt opstarten en waarvoor geen organisatie nodig is. Doet u mee.

–  Deel boekentips met elkaar, schrijf iets over een favoriet boek. U kunt uw bijdrage met anderen delen en/of opsturen naar nieuwsbox@pglaren-eemnes

–  Mensen uitnodigen voor een maaltijd thuis of op bezoek gaan met een kerstattentie. U kunt ook iemand gaan helpen met kerstversiering aanbrengen. Uiteraard houdt u zich aan de richtlijnen van de overheid m.b.t. het corona virus!

–  Gezamenlijk een kaars laten branden. U kunt bijvoorbeeld met elkaar afspreken om tijdens een uitzending van ‘rond het licht’ op woensdagavond een kaars te laten branden.

–  Stuur als u kerstgroeten gaat versturen eens (bijvoorbeeld) vijf kaarten naar een gemeentelid of verre vriend waar u wellicht iets minder contact mee hebt.