Winterprogramma ‘in het licht’

Spotlight op de burgemeester van Laren en Eemnes

Nanning Mol, burgemeester van Laren, is op woensdagavond 4 november te gast in het Winterprogramma en op woensdagavond 18 november zijn collega Roland van Benthem van Eemnes.

Beide burgervaders zullen worden geïnterviewd door ds. J. de Bruijn. Hij gaat met ze in gesprek over hun ervaringen, hoe zij omgaan met invloeden van verschillende kanten, wat hun drijfveren zijn, over wie of wat hen inspireert en wat hun interesses zijn. Hen is gevraagd om muziek- en of beeldfragmenten mee te nemen die een bijzondere betekenis voor hen hebben.

De interviews vinden plaats in de kerkzaal van de Ontmoetingskerk aan de Kerklaan 41 in Laren. De tijd is van 19.30 tot 21.30 uur.

In de Ontmoetingskerk volgen we de coronaregels van de overheid en het RIVM. Daarom vragen we u om u aan te melden als u hierbij aanwezig wilt zijn. Dit kan per mail bij yttastulp@gmail.com. Aanmelden kan vanaf 1 week voor de geplande avond. Eerdere aanmeldingen worden niet gehonoreerd.

Mochten er meer dan 30 aanmeldingen komen, dan hoort u per @mail van ons dat de grens bereikt is.

Bij binnenkomst wordt uw naam genoteerd, moet u de handen ontsmetten en is een monddoekje verplicht. Dat mag af als u zit, maar weer op als u de zaal verlaat. U wordt een plaats gewezen door de begeleiders.

Via Kerkomroep, Facebook en YouTube zijn de avonden ook te volgen. Uw vragen en reacties kunt u stellen via winterprogramma@pglaren-eemnes.nl.  Die vragen of reacties komen dan aan de orde tijdens de afsluitende vragenronde.

Kijkt u na afloop naar de uitzending, dan kunt u ook reageren op hetzelfde mailadres. U krijgt dan per mail een reactie op uw vraag.

LAATSTE VIER BERICHTEN