‘Licht’

Zomervakantie fotowedstrijd

Je zou het bijna niet meer verwachten maar ook in dit vreemde coronajaar gaan wij op vakantie. Niet gewoon; want alle grenzen naar de voor velen aantrekkelijke warme landen zijn nog niet open. Het enthousiasme voor de vakantie in eigen land neemt door de beperkingen toe. De camping bij de boer is ineens weer in en oh ja, hoe zien de hunebedden er ook alweer uit? Die liggen toch in Drenthe?

Wat we ook gaan doen, de camera en het mobieltje gaan mee om waar dan ook, herinneringen te schieten en mooie beelden vast te leggen.

De Werkgroep Communicatie wil ook in 2020 een zomervakantiefotowedstrijd organiseren. Afgelopen jaar was het een wat moeilijke opdracht; want het fotograferen van mensen en hun werk in en aan de kerk, was nou niet direct het onderwerp dat in een periode van toenemende aandacht voor de privacy, het meest geschikt was. 

Nu willen wij jullie vragen om in deze zomermaanden aan de hand van het thema ‘Licht’, een mooie en tot de verbeelding sprekende foto te maken. Wij gaan geen voorbeelden geven. ‘Licht’ is letterlijk en figuurlijk overal en jullie creativiteit bepaalt hoe het eruit gaat zien!

Dit jaar vragen wij alleen je beste opname in te sturen, dus maar 1 foto. Ook nu hebben wij weer een prijs voor de drie beste inzendingen! De sluitingsdatum voor inzenden is 1 september! Doe dat via nieuwsbox@pglaren-eemnes.nl

Wij zijn benieuwd! Succes!

De leden van de Werkgroep Communicatie

Vrijdag 10 en zaterdag 11 juli actie voedselbank!