Bijdragen op afstand

Klik hier voor een handleiding voor de installatie en het gebruik van de Givt app.

Klik hier om naar de website van Givt te gaan en een kort filmpje te bekijken over de werking.

Bijdragen aan de collectes kan via onderstaande rekeningnummers.

Het rekeningnummer van onze diaconie is NL47 RABO 0334 9022 82 t.n.v. Protestantse Gemeente Laren-Eemnes.
Het rekeningnummer van college van kerkrentmeesters is NL39 RABO 0334 9395 77 t.n.v. Protestantse Gemeente Laren-Eemnes.

Het is ook mogelijk om bij te dragen met de Givt app. Om te geven met Givt heeft u natuurlijk een smartphone nodig (Android of iOS) met daarop de Givt-app. Deze is gratis te downloaden in de App Store of op Google Play naar Givt of ga naar www.givtapp.net/download.
Bij uw registratie vult u een aantal persoonlijke gegevens in. Denk hierbij aan uw adres, uw mobiele nummer en uw rekeningnummer. Ook geeft u een machtiging af zodat er geld van uw rekening kan worden afgeschreven. De Givt-app is zo ontworpen dat u makkelijk door dit proces wordt geleid.

Net als bij contant geld blijft de gever anoniem, zodat de penningmeester niet kan zien hoeveel iemand heeft gegeven. Een ander voordeel van geven met Givt is dat iedere gebruiker elk jaar in de app een overzicht kan opvragen van al zijn giften aan ANBI-geregistreerde organisaties. Dit overzicht wordt bij de belastingaangifte door de belastingdienst geaccepteerd.

Op de orde van dienst staat een QR-code. Deze code is ook hieronder te zien. Als u de app opent kunt u kiezen hoeveel u wilt geven. Het eerste bedrag dat u invult is voor de eerste collecte. In onze kerk is de eerste collecte altijd voor de diaconie bestemd. Als u vervolgens op ‘collecte toevoegen’ drukt kunt u een bedrag kiezen dat u aan de tweede collecte wilt geven. De tweede collecte is bestemd voor het college van kerkrentmeesters.
Kies volgende en maak daar de keuze QR-code of lijst. Als u voor QR-code kiest wordt automatisch de camera geactiveerd en richt u deze op de QR-code. Zodra de QR-code is herkend heeft u bijgedragen. Als u kiest voor ‘lijst’ zoekt u in ‘kerk’ naar PG Laren-Eemnes. Als u die gevonden heeft sluit u af door op ‘geven’ te klikken.

met tekst in het hart - algemeen