kinderdienst

Elke zondag zijn de kinderen van 4 tot 12 jaar welkom in de kinderdienst. Meestal beginnen we in de kerkzaal en gaan daarna met het licht naar de bovenzaal. Tijdens de kinderdienst vertellen we het verhaal van die zondag met behulp van de methode: Kind op zondag. We praten met en luisteren naar elkaar, we knutselen, spelen en tekenen. Voor de zegen komen we met de kinderen weer terug in de kerkzaal.

Een keer in de maand is er Godly Play. Dan gaan de kinderen voor het begin van de kerkdienst al naar de bovenzaal en ook dan komen ze voor de zegen in de kerkzaal. Godly Play is spelend een verhaal uit de Bijbel vertellen, samen verwonderd kijken naar het verhaal en dan op een zelfgekozen manier het verhaal verwerken. Meer weten over Godly Play? Klik hier.

Tijdens de zomervakantie is er geen kinderdienst. Wel ligt er dan in de kerk materiaal klaar voor de kinderen waarmee ze tijdens de dienst in de kerk iets kunnen doen.

Contactpersoon voor de kinderdienst is Leo Verhoef, telefoonnummer: 06 5188 7540

Contactpersoon voor Godly Play is Marjolijne Yska, tel. 06 1262 4880

We zien jullie graag op zondagmorgen,

Famke, Ineke, Joke, Leo, Marjolijne 

12+

Elke tweede zondag van de maand is er “12+”. De naam zegt het al: “12+”, ben je 12 jaar of ouder dan ben je van harte welkom in onze eigen ruimte in de Ontmoetingskerk. We beginnen iedere keer om 10:00 uur.
Na het aansteken van kaarsen praten we met elkaar over uiteenlopende onderwerpen. Door een spel of quiz te spelen ontstaan er mooie gesprekken.
Ook gaan we regelmatig actief of creatief aan het werk. Onder het genot van thee met wat lekkers hebben we een gezellig uur met elkaar.
We sluiten meestal af in de kerk. Daar ontvangen we de zegen en zingen we het slotlied mee.
We vinden het belangrijk om jongeren op een speelse en betrokken manier kennis te laten maken met de zinvolle dingen van geloven.

Linda en Leo